ВИТАМИН C

Висококачественa немскa хранителна добавка на ампули.

[themify_button style=”red rect flat” link=”https://vitaminc.bg/wp/продукти/” text=”#ffffff” ]Поръчайте онлайн[/themify_button]

Оригинален, иновативен немски продукт. Представлява течно витамин С за пиене в ампулна форма.

Разработен и произведен в Германия, той съчетава положителните качества на чистия витамин в течна форма с неговата витализираща сила. Благоприятният му ефект върху здравето не е нарушен от добавянето на напълно забранените за консумация през устата – чиста едетова киселина (ЕДТА) и динатриева ЕДТА (2Nа-ЕДТА,) влагани в лекарствените инжекционни форми на течното витамин С на ампули, които често са продавани като хранителна добавка за пиене през устата, а така също и на натриев сулфит (Е221), който не е разрешен за употреба в хранителни добавки..

#01

За пиене

Tечна форма за по-бързо и лесно усвояване.

#02

Чист

Липса на напълно забранените за консумация през устата – чиста едетова киселина (ЕДТА) и динатриева ЕДТА (2Nа – ЕДТА) влагани в лекарствените инжекционни форми на течното витамин С на ампули, които често са продавани като хранителна добавка за пиене през устата, а така също и на натриев сулфит (Е221), който не е разрешен за употреба в хранителни добавки.

#03

Добър вкус

#04

Конкурентна цена

#05

Кафява ампула

Тъмният цвят на ампулата пропуска по-малко светлина, допълнително предпазвайки от окисление съдържащото се в нея витамин С.

#06

Лесно отваряне на ампулата

Зоната на чупене е отбелязана с непрекъсната бяла линия, върху която независимо къде, след оказване на натиск ампулата бързо и лесно се отваря (в случая не е необходимо да търсите точката, която при другите видове ампули маркира зоната за натиск с цел отваряне).

#07

Без рецепта

Може да се закупи от всяка аптека без да е необходимо представянето на рецепта, тъй като продукта е хранителна добавка, предназначена за прием през устата.

#08

Грижа за околната среда

Ампулите са разположени изцяло в картонена опаковка, като по този начин се избягва замърсяването на природата с пластмасовите блистери, в които често се разполагат.

#09

Немско качество

Произведен в Германия от Dr. Werner Pharmafood GmbH, при спазена нормативна уредба за производство на Европейския Съюз, гарантираща пълното съответствие на продукта с европейските стандарти.